Hossa sa gólovo opäť presadil, radosť z neho ale nemal brankár Halák

NETKY.SK • 19 Október 2010, 07:50 • 2 min
Hossa sa gólovo opäť presadil, radosť z neho ale nemal brankár Halák

Hossa sa gólovo opäť presadil, radosť z neho ale nemal brankár Halák

slovakia

left justify in out

img

Slovenský útočník Marián Hossa zvýšil svoj strelecký účet na začiatku tejto sezóny už na sedem gólov. V stretnutí Chicaga so St. Louis to bol práve on, kto privodil v zápase zvrat, pretože domáci prehrávali už 0:2. V záverečnej tretine ale v priebehu dvoch minút prekonal svojho krajana v bránke hostí Jaroslava Haláka, pričom pri jeho druhom góle si pripísal asistenciu aj Tomáš Kopecký. Chicago napokon v predĺžení rozhodlo, Halák mal 30 úspešných zákrokov. Colorado naplno bodovalo na ľade NY Rangers 3:1, vo víťaznom tíme ale slovenský brankár Peter Budaj šancu nedostal. Bolo to zároveň jediné víťazstvo hosťujúceho tímu z piatich zápasov v noci na utorok.
      

      výsledky:
      Toronto - NY Islanders 2:1 pp, NY Rangers - Colorado 1:3, Pittsburgh - Ottawa 5:2, Tampa Bay - dallas 5:4, Chicago - St. Louis 3:2 pp (za domácich Hossa 2+0, Kopecký 0+1)


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies