Hossa rozhodol dvomi gólmi o triumfe Chicaga v Buffale, Halák opäť víťazne

NETKY.SK • 12 Október 2010, 11:50 • 2 min
Hossa rozhodol dvomi gólmi o triumfe Chicaga v Buffale, Halák opäť víťazne

Hossa rozhodol dvomi gólmi o triumfe Chicaga v Buffale, Halák opäť víťazne

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Marián Hossa rozhodol v noci na pondelok v zámorskej NHL dvomi gólmi o víťazstve Chicaga na ľade Buffala 4:3. Jeho krajan Tomáš Kopecký si v drese Blackhawks pripísal na konto asistenciu.
      Pre obhajcov Stanleyho pohára je to prvý triumf v novej sezóne. "Potrebovali sme toto víťazstvo ako soľ. V úvode zápasu sme inkasovali dva góly, no v ďalších minútach sme hrali v obrane oveľa pozornejšie a postupne sme sa začali presadzovať aj strelecky," povedal Hossa pre zámorské médiá.  
      Ďalší víťazný zápas v tíme St. Louis zaznamenal slovenský brankár Jaroslav Halák, ktorý pri triumfe Blues nad Anaheimom 5:1 zneškodnil 13 striel. Hokejisti New Yorku Islanders vyhrali v derby nad mestským rivalom Rangers 6:4. V drese "jazdcov" zaznamenal jednu asistenciu slovenský útočník Marián Gáborík.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies