Hossa po zranení skóroval, Gáboríkov tretí gól, Chára s 19 trestnými min.

NETKY.SK • 19 Október 2011, 21:50 • 2 min
Hossa po zranení skóroval, Gáboríkov tretí gól, Chára s 19 trestnými min.

Hossa po zranení skóroval, Gáboríkov tretí gól, Chára s 19 trestnými min. Hokej Produktívny hokejista Marián Hossa, ktorý pre menšie zranenie hornej časti tela vynechal zápas s Bostonom, prispel v NHL svojim druhým gólom v sezóne k výhre Chicaga na ľade P

slovakia

left justify in out

img

Produktívny hokejista Marián Hossa, ktorý pre menšie zranenie hornej časti tela vynechal zápas s Bostonom, prispel v NHL svojim druhým gólom v sezóne k výhre Chicaga na ľade Phoenixu (5:2). Slovenský útočník sa presadil strelou príklepom počas presilovej hry, keď dal v 16. minúte úvodný gól zápasu.
V poradí tretí zásah do čierneho zaznamenal ďalší Slovák Marián Gáborík. Odchovanec trenčianskeho hokeja uzavrel gólový účet stretnutia, v ktorom jeho tíme New York Rangers vyhral vo Vancouvri 4:0. Hostia dali všetky góly v záverečnej časti hry. Gáborík pre zámorské média uviedol, že jeho myšlienky pred zápasom patrili tragicky zosnulému krajanovi Pavlovi Demitrovi, pre ktorého bol Vancouver poslednou zastávkou v NHL.
Netradičným spôsobom sa zviditeľnil gigantický obranca Zdeno Chára. Obhajca trofeje z Bostonu prehral na domácom ľade s Carolinou 1:4, pričom slovenský zadák si zaknihoval do osobnej štatistiky 19 trestných minút. Chára dostal päťminútový trest za bitku s Jayom Harrisonom, pričom okrem dvoch dvojminútových trestov "vyfasoval" aj osobný trest na 10 minút za nešportové správanie.       
Nevydarený duel odchytal v noci na stredu slovenský gólman Jaroslav Halák, jeho tím St. Louis Blues prehral v Los Angeles 0:5. Halák mal 77,8% úspešnosť zákrokov, zneškodnil 14 z 18 striel, takže v poslednej tretine ho vystriedal Bryan Eliott.

Výsledky - NHL:
Boston - Carolina 1:4, Washington - Florida, Columbus - Dallas 2:3, Montreal - Buffalo 1:3, Ottawa - Philadelphia 2:7, Minnesota - Pittsburgh 2:4, Calgary - Edmonton 2:1, Vancouver - NY Rangers 0:4 /za hostí Gáborík 1+0/, Phoenix - Chicago 2:5 (za hostí Hossa 1+0/ Los Angeles - St. Louis 5:0 /za hostí do 41. minúty chytal Halák, kryl 14 z 18 striel/.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies