Hossa po zákroku Torresa do nemocnice, Chicago prehralo s Phoenixom

NETKY.SK • 18 Apríl 2012, 07:28 • 2 min
Hossa po zákroku Torresa do nemocnice, Chicago prehralo s Phoenixom

Hossa po zákroku Torresa do nemocnice, Chicago prehralo s Phoenixom - Hokej Slovenský hokejový útočník Marián Hossa nedohral pre zranenie tretí zápas 1. kola play off zámorskej NHL, v ktorom jeho Chicago prehralo doma s Phoenixom 2 3 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Marián Hossa nedohral pre zranenie tretí zápas 1. kola play off zámorskej NHL, v ktorom jeho Chicago prehralo doma s Phoenixom 2:3 po predĺžení. Hossu po zákroku protihráča Raffiho Torresa museli odniesť z ľadu na nosidlách a transportovať do nemocnice.
      Po vyšetreniach ho lekári prepustili a Blackhawks dúfajú, že sa jeho stav čoskoro zlepší natoľko, aby mohol v sérii, v ktorej Coyotes vedú 2:1 na zápasy, pokračovať. "Hossa utrpel zranenie hornej časti tela v prvej tretine. Po prvom ošetrení na ľade sa podrobil v nemocnici ďalším testom, ktoré ukázali povzbudivé výsledky. Z nemocnice ho prepustili a klub ho bude teraz doma pozorne monitorovať," uviedol vo vyhlásení lekár Chicaga Michael Terry.
      Florida dokázala vo treťom súboji proti New Jersey vyhrať 4:3 a ujala sa vedenia 2:1 v sérii. Slovenský útočník "panterov" Tomáš Kopecký odohral vyše 12 minút a raz vystrelil na bránku súpera.
      V treťom zápase v noci na stredu vyhral Nashville na ľade Detroitu 3:1 a rovnakým výsledkom vedie aj v sérii.

      1. kolo play off:
      Východná konferencia:
      New Jersey - Florida 3:4
      /stav série: 1:2/ 
      
      Západná konferencia:
      Detroit - Nashville 1:3
      /stav série: 1:3/
      Chicago - Phoenix 2:3 pp
      /stav série: 1:2/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies