Hossa obrátil Trenčín hore nohami, fanúšičky ho vítali aj v županoch

NETKY.SK • 21 August 2015, 19:01 • 2 min
Hossa obrátil Trenčín hore nohami, fanúšičky ho vítali aj v županoch

TRENČÍN - Ak sa verejnosť domnievala, že siedma prítomnosť Stanleyho pohára v Trenčíne už nebude originálna, piatkové oslavy ju museli prekvapiť.

slovakia

left justify in out

Tím Mariána Hossu vymyslel jedinečnú road šou, ktorá obrátila celé mesto hore nohami. Dopravný kolaps ostal v tieni veľkej radosti, ktorú prežíval každý po svojom. Elitného krídelníka dokonca vítali fanúšičky v županoch.

 

Celé podujatie sa začalo popoludní na sídlisku Juh, kde Hossa vyrastal a kde celá jeho kariéra odštartovala. Odstavený americký ťahač sa stal atrakciou pre mnohých okoloidúcich, ale aj priaznivcov, ktorí prišli zámerne. Atmosféru dotvárala hlasná hudba či pištole strieľajúce pamätné suveníry. Situáciu síce trošku komplikovala organizácia dopravy, ale ani tento problém nezabránil fanúšikom odetým v tričkách a dresoch s logom Chicaga vo fotografovaní. Hossa k ťahaču dorazil približne dvadsať minút po šestnástej hodine.

 

Následne sa posádka na ťahači presunula smerom do centra mesta. Odzadu ju podporoval dav priaznivcov, ktorí počas celej cesty skandovali meno trenčianskeho odchovanca a tlieskali mu. Prechod mestskými ulicami trval niečo vyše hodiny. Na jeho ceste neobišiel krídelník Chicaga ani trenčiansky hrad či hokejovú arénu kamaráta Mariána Gáboríka. Potom už výprava dorazila pred zimný štadión Pavla Demitru, kde sa počet prítomných priaznivcov odhadoval na tisícky. Marián Hossa rozdal množstvo podpisov či fotografií, z okna hotelovej izby ho vítali aj štyri fanynky v županoch. Piatkový program napokon ukončilo hlasné skandovanie Hossovho mena a výrazný potlesk. Slovenský reprezentant sa so strieborným grálom presunul na trenčiansky hrad Matúša Čáka, kde ho vo večerných hodinách čakala súkromná party v kruhu rodiny a blízkych známych.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona