Hossa dal gól, ale Chicago prehralo, Pens podľahli prvýkrát v Detroite

NETKY.SK • 3 Október 2011, 18:48 • 2 min
Hossa dal gól, ale Chicago prehralo, Pens podľahli prvýkrát v Detroite

Hossa dal gól, ale Chicago prehralo, Pens podľahli prvýkrát v Detroite

slovakia

left justify in out

img

Gól Mariána Hossu nestačil na úspech hokejistov Chicaga Blackhawks proti Washingtonu Capitals v jednom z dvoch predsezónnych prípravných zápasov NHL, ktoré sa odohrali v noci na pondelok. 
Slovenský kanonier "jastrabov" dal po dorážke v prvej tretine kontaktný gól na 1:2 z pohľadu hostí, ktorí si odniesli z hlavného mesta USA prehru 1:4. V novozloženom útoku s Patrickom Kaneom a Andrewom Brunetteom patril Hossa medzi najaktívnejších, popri šiestich strelách a viac než 20-minútovom hracom čase si však pripísal aj dve mínusky. Chicago do stretnutia nepostavilo trojicu svojich opôr Jonathana Toewsa, Brenta Seabrooka a Duncana Keitha. 
V druhom zápase pokazili doposiaľ bezchybné vysvedčenie Pittsburghu Penguins pred sezónou hokejisti Detroitu Red Wings. Pens zaznamenali v príprave prvú prehru na ľade "červených krídel", keď im podľahli 2:3. V drese domácich žiaril 22-ročný Švéd Gustav Nyquist, ktorý k triumfu pomohol dvoma gólmi a asistenciou. V Joe Louis Arene sa predstavil za domácich aj Tomáš Tatar, ale jeho štatistiky za takmer 9 minút, strávených na ľade, "zdobila" len jedna mínuska. 

výsledky:
Washington - Chicago 4:1, Detroit - Pittsburgh 3:2

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies