Hossa, Chára, Kopecký s gólom, Halák nedochytal

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 12:45 • 2 min
Hossa, Chára, Kopecký s gólom, Halák nedochytal

NWE YORK - Štyria slovenskí hokejisti si v noci na stredu v zámorskej NHL vylepšili svoje osobné štatistiky. Obranca Bostonu Zdeno Chára strelil gól vo Washingtone, po ktorom jeho mužstvo viedlo 2:0 a po prvej tretine dokonca 3:0.

slovakia

left justify in out

V ďalšom priebehu však o toto vedenie prišli a v predĺžení inkasovali aj štvrtý gól. Chára strávil na ľade 21:58 minút, počas nich súperovho brankára ohrozil tromi strelami, dve minúty si odsedel na trestnej lavici a po zápase ho vyhlásili za druhú hviezdu.

Gólovo sa presadili aj Tomáš Kopecký vo víťaznom zápase Floridy nad Winnipegom 4:1 a Marián Hossa gólom pomohol Chicagu k výhre 5:3 nad Minnesotou a stal sa treťou hviezdou zápasu. Jednou asistenciou sa prezentoval Marián Gáborík v súboji Philadelphiou, v ktorom jazdci vyhrali 4:2.

Brankár Peter Budaj v New Yorku šancu nedostal, Montreal prehral s ostrovanmi 3:6. Jeho krajan v bránke St. Louis Jaroslav Halák pre zmenu nedochytal súboj v Los Angeles. V 27. minúte jeho mužstvo vyhrávalo 4:1, ale v záverečnej neodolalo tlaku domácich, ktoré v prvých siedmich minútach stav otočilo a po piatom inkasovanom góle v 47. minúte Haláka, ktorý mal 16 úspešných zákrokov, nahradil Brian Elliott.

výsledky:
New Jersey - Tampa Bay 2:5
NY Islanders - Montreal 6:3
Washington - Boston 4:3 pp (za hostí CHÁRA 1+0)
Carolina - Buffalo 4:3
Columbus - Edmonton 4:3 pp a sn
NY Rangers - Philadelphia 4:2 (za domácich GÁBORÍK 0+1)
Florida - Winnipeg 4:1 (za domácich KOPECKÝ 1+0)
Detroit - Colorado 2:1
Chicago - Minnesota 5:3 (za domácich HOSSA 1:0)
Vancouver - San Jose 2:3 pp a sn
Los Angeles - St. Louis 6:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona