Hossa bol druhou hviezdou derby medzi Chicagom a Detroitom

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 06:59 • 2 min
Hossa bol druhou hviezdou derby medzi Chicagom a Detroitom

CHICAGO - Hokejisti Chicaga Blackhawks zvíťazili v úvodnom zápase konferenčného semifinále zámorskej NHL nad veľkým rivalom z Detroitu 4:1. Skóre duelu otvoril štvrtým gólom v tohtoročnom play-off počas presilovky v 10. min Marián Hossa, Red Wings však o pár sekúnd vyrovnali.

slovakia

left justify in out

Domáci Blackhawks v zápase dominovali a o výhre rozhodli v tretej dvadsaťminútovke. Hossu vyhlásili za druhú hviezdu stretnutia, odohral 20 minút a mal päť streleckých pokusov. Jeho spoluhráč z ofenzívy Michal Handzuš, ktorý absentoval na posledných dvoch tréningoch Blackhawks, odkorčuľoval 17 minút. Red Wings prehrali s čiernymi jastrabmi ôsmykrát v rade. Chicago a Detroit nastúpili proti sebe na 75. zápas v play-off v histórii, celkovo oba tímy odohrali v stredu 800. vzájomný súboj. Z pätnástich doterajších sérii play-off vyhralo Chicago osem.

Výsledok stredajšieho stretnutia 2. kola play-off zámorskej hokejovej NHL (hrá sa na 4 víťazstvá): 


ZÁPADNÁ KONFERENCIA 

Semifinále 
Chicago - Detroit 4:1 (1:1, 0:0, 3:0) - stav série: 1:0 
Góly: 10. MARIÁN HOSSA (Toews, Sharp), 49. Oduya (Sharp, P. Kane), 52. Kruger (Carcillo, Leddy), 60. Sharp (Hjalmarsson) - 11. Brunner (Nyquist, J. Ericsson) 
Mariána Hossu (Chicago) vyhlásili za druhú hviezdu zápasu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies