Hossa, Bartečko a Surový opúšťajú HC Lev

NETKY.SK • 1 Apríl 2013, 11:00 • 2 min
Hossa, Bartečko a Surový opúšťajú HC Lev

PRAHA - Klub Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Lev Praha už nepočíta s trojicou Slovákov Marcel Hossa, Ľuboš Bartečko a Tomáš Surový.

slovakia

left justify in out

"Nedostanú ponuku na predĺženie spolupráce a môžu si hľadať nový angažmán," oznámil nováčik KHL vo svojej tlačovej správe. Predmetné trio hráčov počas sezóny 2012/2013 v pražskom tíme nepresvedčilo: "Hossovi sa príliš nedarilo a nepotvrdil pozíciu kanoniera, Bartečka sprevádzala v priebehu sezóny smola na zranenia a Surový zažil ročník ako na hojdačke," zdôvodnilo vedenie HC Lev svoje rozhodnutie ohľadom slovenských útočníkov.

Marcel Hossa odohral v drese Leva 54 zápasov s bilanciou 8 gólov a 11 asistencií. Ľuboš Bartečko v 32 stretnutiach dosiahol 11 bodov (6+5). Tomáš Surový v 55 dueloch nazbieral dvadsať bodov za desať gólov a rovnaký počet asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona