Hossa a Višňovský s asistenciami, 6. prehra Detroitu

NETKY.SK • 22 Marec 2012, 07:44 • 2 min
Hossa a Višňovský s asistenciami, 6. prehra Detroitu

Hossa a Višňovský s asistenciami, 6. prehra Detroitu - Futbal Slovenský útočník Marián Hossa sa v noci na štvrtok podieľal jednou asistenciou na triumfe Chicaga nad Vancouverom 2 1 po predĺžení v súboji zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský útočník Marián Hossa sa v noci na štvrtok podieľal jednou asistenciou na triumfe Chicaga nad Vancouverom 2:1 po predĺžení v súboji zámorskej hokejovej NHL. Bol to jeho 901. bod v profiligovej kariére.
      Rovnako bod za asistenciu si na konto pripísal obranca Ľubomír Višňovský, ktorého Anaheim zvíťazil nad St. Louis 4:3. V tíme súpera stál v bráne Jaroslav Halák, ktorý chytil 18 striel.
      Zraneniami zdecimovaný Detroit prehral aj 6. zápas v rade, keď nestačil na New York Rangers v pomere 1:2 pp. Šiesty shutout v prebiehajúcej sezóne zaknihoval gólman Buffala Ryan Miller, ktorý zastavil všetkých 34 striel hráčov Montrealu a "šable" sa radovali z víťazstva 3:0.

      výsledky:
      Buffalo - Montreal 3:0, Carolina - Florida 3:1, NY Rangers - Detroit 2:1 pp, Chicago - Vancouver 2:1 pp /za domácich Hossa 0+1/, Anaheim - St. Louis 4:3 /Višňovský 0+1 - Halák odchytal celý zápas a kryl 18 striel/.

Zdroj: TASR

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies