Hossa 18. gólom v sezóne pomohol k výhre nad Buffalom, Višňovský 0+2

NETKY.SK • 19 Január 2012, 08:33 • 2 min
Hossa 18. gólom v sezóne pomohol k výhre nad Buffalom, Višňovský 0+2

Hossa 18. gólom v sezóne pomohol k výhre nad Buffalom, Višňovský 0+2 - Hokej Traja slovenskí hokejisti sa bodovo presadili v štyroch dueloch zámorskej NHL v noci na štvrtok.

slovakia

left justify in out

img

Traja slovenskí hokejisti sa bodovo presadili v štyroch dueloch zámorskej NHL v noci na štvrtok. Útočník Chicaga Marián Hossa pomohol 18. gólom v ročníku k domácej výhre Blackhawks 6:2 nad Buffalom.

      Aj Anaheim Ducks dokázal na domácom ľade zdolať 6:2 divízneho rivala z Phoenixu a slovenský obranca Ľubomír Višňovský k tomu prispel dvoma asistenciami. Gólom do siete Colorada sa prezentoval aj útočník Floridy Tomáš Kopecký, Panthers ale v Pepsi Center prehrali 3:4 po predĺžení. Montreal doma podľahol Washingtonu 0:3, hosťom na triumf stačilo iba 16 striel a výborný výkon českého brankára Michala Neuvirtha (druhý shutout v sezóne). Caps sa dostali do čela Juhovýchodnej divízie. V bránke Canadiens nedostal šancu slovenský brankár Peter Budaj.

      výsledky: Montreal - Washington 0:3, Chicago - Buffalo 6:2 (za domácich Marián Hossa 1+0), Colorado - Florida 4:3 pp (za hostí Kopecký 1+0), Anaheim - Phoenix 6:2 (za domácich Višňovský 0+2)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies