Hospodársky výbor NR bude rokovať o prenájme sky boxov Transpetrolom

NETKY.SK • 3 September 2014, 11:01 • 2 min
Hospodársky výbor NR bude rokovať o prenájme sky boxov Transpetrolom

BRATISLAVA – Členovia parlamentného výboru pre hospodárstvo sa budú vo štvrtok zaoberať medializovaným prenájmom sky boxov v Slovnaft Arene spoločnosťou Transpetrol. Štátna akciová spoločnosť Transpetrol platí podľa medializovaných informácií vysoké sumy hokejovému klubu Slovan. V júni napríklad za ne zaplatila viac ako 210 000 eur.

slovakia

left justify in out

Súčasťou rokovania výboru budú aj informácie ministra hospodárstva Pavla Pavlisa o dopadoch sankcií uvalených zo strany EÚ a USA na Rusko na slovenské hospodárstvo. „Ministra Pavlisa som požiadal, aby na štvrtkovom zasadnutí hospodárskeho výboru informoval o dopadoch sankcií na hospodárstvo Slovenskej republiky, ktoré boli doteraz uvalené zo strany EÚ a USA na Rusko,“ povedal predseda výboru Ján Hudacký pre agentúru SITA. „Očakávam, že minister nám na výbore predloží analýzu týchto dopadov ako aj návrhy na ich zmiernenie, ak by sa krízová situácia zhoršovala a Európska únia by bola nútená sankcie sprísniť,“ dodal Hudacký. 

 

Slovenská vláda už má návrh nového balíka sankcií, ktorý pripravila Európska komisia voči Rusku a v stredu sa nimi bude zaoberať na svojom pravidelnom zasadnutí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona