Hospitalizovaní pacienti budú môcť hlasovať v referende

NETKY.SK • 4 Február 2015, 10:56 • 2 min
Hospitalizovaní pacienti budú môcť hlasovať v referende

KOŠICE – Hospitalizovaní pacienti i personál Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice (UNLP) si v sobotu 7. februára budú môcť uplatniť svoje hlasovacie právo v priestoroch na Rastislavovej 43, ako aj na Triede SNP 1. Informovala o tom dnes hovorkyňa nemocnice Ladislava Šustová.

slovakia

left justify in out

„V prípade záujmu o účasť na referende v našom zdravotníckom zariadení musí pacient požiadať obecný, mestský alebo miestny úrad v mieste svojho trvalého bydliska o vydanie hlasovacieho preukazu,“ zdôraznila Šustová.

 

Chodiaci pacienti UNLP, hospitalizovaní na Rastislavovej 43, môžu v sobotu hlasovať v čase od 14:00 do 15:00 v desiatom pavilóne - Oddelenie liečebnej výživy. V čase od 15:00 do 16:00 budú pripravené priestory na hlasovanie aj v lôžkovom pavilóne na Triede SNP 1, a to v Kluboch zamestnancov na 1. poschodí (miestnosť vedľa kaplnky). 

 

Imobilní pacienti s platným hlasovacím preukazom požiadajú o uplatnenie hlasovacieho práva službukonajúcu sestru. Týchto pacientov na lôžkovom oddelení navštívi príslušná okrsková komisia a umožní hlasovanie do prenosnej schránky. 

 

V priestoroch UNLP na Rastislavovej 43 – v X. pavilóne majú možnosť zapojiť sa do hlasovania aj pacienti Východoslovenského onkologického ústavu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies