Horúčavy zvyšujú záujem Slovákov o klimatizácie

NETKY.SK • 20 Jún 2012, 22:50 • 2 min
Horúčavy zvyšujú záujem Slovákov o klimatizácie

Horúčavy zvyšujú záujem Slovákov o klimatizácie - Zaujímavosti Jún nás trápi vysokými horúčavami, ktoré môžu spôsobiť zdravotné ťažkosti. Bojovať proti nim sa dá rôznymi spôsobmi, ľadovým nápojom, alebo studenou sprchou.

slovakia

left justify in out

img

Jún nás trápi vysokými horúčavami, ktoré môžu spôsobiť zdravotné ťažkosti. Bojovať proti nim sa dá rôznymi spôsobmi, ľadovým nápojom, alebo studenou sprchou. Jednou z najpríjemnejších možností je však klimatizácia. Mnoho Slovákov si to uvedomuje a aj preto ich kroky na internete smerujú za chladom.
Viac ako 200% nárast Posledný týždeň nás morili horúčavy viac než by sa patrilo. Mnoho z nás sa zrejme trápilo v starších kancelárskych priestoroch, ktoré nedisponujú klimatizáciou. Svedčí o tom najmä fakt, že prezeranosť klimatizácií na obľúbenom porovnávači cien a kvality e-shopov Pricemania.sk prudko narástla. „Zvýšený nárast prezeranosti klimatizácií sme zaznamenali od 17. júna, kedy horúčavy začali byť neznesiteľné. Krivka prezeranosti v kategórií „klimatizácie“ narástla takmer o 200 percent“, tvrdí Michal Král, konateľ Pricemania.sk. Medzi najprezeranejšie na portáli patria produkty značiek WHIRLPOOL, IVAR CS, Délonghi a VOV.
Skladové zásoby sa vypredávajú, na montáž sa čaká Najširší slovenský eshop, InterStore.sk, taktiež zaznamenal v posledných dňoch zvýšený záujem o domáce klimatizácie. „Začína sezóna, horúčavy dorazili pomerne skoro. Už dnes zaznamenávame medziročný rast predaja, skladové zásoby sú preč a momentálne objednané klimatizácie prichádzajú priamo z výroby,“ hodnotí situáciu obchodný riaditeľ InterStore.sk, Tomáš Prutzer. Upozorňuje tiež na skutočnosť, že montážni pracovníci klimatizácií sú momentálne veľmi vyťažení. A tak vás môže po nákupe zariadenia čakať nepríjemné prekvapenie. „Preto odporúčame ešte pred kúpou klimatizácie overiť si dostupnosť technika a cenu montáže,“ dopĺňa Prutzer.
O Pricemania.sk www.pricemania.sk je špecializovaný nákupný portál, ktorý spotrebiteľom poskytuje možnosť porovnania cien a kvality internetových obchodov. V súčasnosti databáza obsahuje viac ako 1 mil. produktov z ponuky viac ako 3 000 internetových obchodov. Okrem porovnania cien majú spotrebitelia možnosť porovnať si viaceré produkty naraz, poradiť sa pred nákupom s inými užívateľmi, nechať si sledovať cenu vybraných produktov a taktiež posielať dopyty jednotlivým obchodom. Návštevnosť portálu je v súčasnosti takmer 300 000 užívateľov mesačne, čím sa podľa AIM aktuálne radí medzi TOP 30 najnavštevovanejších portálov na Slovensku.
O InterStore.sk InterStore.sk je najširší slovenský e-shop ponúkajúci viac ako milión položiek v až sedemnástich produktových kategóriách (IT produkty, elektronika, auto-moto, oblečenie, knihy, domáce potreby, ale aj zájazdy, letenky, či potrava pre domáce zvieratá) ponúka nízke ceny, pohodlie bezpečného nákupu priamo z domu/práce, kvalitný zákaznícky servis (hotline, online poradenstvo), jednoduché platby, nákup na splátky a rýchlu dodávku tovaru. Samozrejmosťou je štandardná dvojročná záruka na tovar a možnosť vrátiť nepoškodený a nepoužívaný tovar bez udania dôvodu do 7 dní.
InterStore.sk je súčasťou medzinárodnej siete e-shopov InterStore Group pôsobiacej v ČR (Inter-Store.cz), Maďarsku (InterStore.hu) a na Slovensku (InterStore.sk, TicketStore.sk), InterStore Group medziročne zaznamenáva viac ako 100-percentné nárasty tržieb až na súčasných 15 miliónov eur. Alexander Gramblička, zakladateľ a generálny riaditeľ, je držiteľom prestížneho ocenenia Ernst&Young Začínajúci Podnikateľ roka 2010. InterStore Group je country finalistom European Business Awards 2011.

 Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona