Horúca linka s Vladimirom Putinom

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 16:02 • 2 min
Horúca linka s Vladimirom Putinom

MOSKVA - Vladimír Putin už pozná prvé otázky, na ktoré bude musieť odpovedať počas televízneho špeciálu. Informuje RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

Prvé otázky pre ruského prezidenta Vladimíra Putina boli zverejnené na internetovej stránke projektu „Priama linka", sa týkajú problémov vedy, ekonomiky, sociálneho zabezpečenia a verejných služieb, ako aj ekológie.

 

Každoročný televízny špeciál "Priama linka s ruským prezidentom Vladimírom Putinom“ bude odvysielaná 7. júna. Hlava štátu v priebehu priameho prenosu odpovie na otázky, ktoré trápia jeho občanov.

 

Medzi otázkami, ktoré už občania zverejnili sú už tradične otázky týkajúce sa vedy. Jedna z najčastejších otázok sa týka vytvorenia nového ministerstva školstva a vedy.

 

Rusi chcú vedieť, či je naplánované vytvorenie vedeckých a vzdelávacích centier, ako aktívna integrácia univerzít a inštitútov Ruskej akadémie vied. Okrem toho stránka zverejnila otázky týkajúce sa hospodárstva, napríklad o nedávnom raste cien benzínu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona