Horton z Bostonu si už o Stanleyho pohár nezahrá, má ťažký otras mozgu

NETKY.SK • 8 Jún 2011, 09:51 • 2 min
Horton z Bostonu si už o Stanleyho pohár nezahrá, má ťažký otras mozgu

Horton z Bostonu si už o Stanleyho pohár nezahrá, má ťažký otras mozgu

slovakia

left justify in out

img

Hokejový útočník Bostonu Bruins Nathan Horton do ďalších bojov vo finále play off NHL už nezasiahne.
      Krídelník prvej útočnej formácie "medveďov" utrpel vážny otras mozgu po spornom zákroku obrancu Aarona Romea z Vancouvru Canucks v treťom finálovom dueli play off a lekári mu nedovolili účasť v ďalších zápasoch.
      Rome zložil Hortona na začiatku 6. minúty prvej tretiny (Bruins vyhrali zápas 8:1) a útočník musel klzisko opustiť na nosidlách. Vancouverský bek dostal od rozhodcov za "hit" 5 minút plus do konca zápasu a v utorok ho čaká pohovor s vedením NHL.
      Horton bol po vydarenej základnej časti aj v tohtosezónnej vyraďovačke jedným z ťahúňov massachusettského tímu, keď v 21 zápasoch zaznamenal 17 bodov (8+9). Dvadsaťšesťročného hokejistu pravdepodobne v zostave nahradí Tyler Seguin, v prvom útoku pri Milanovi Lučičovi a Davidovi Krejčím, tak ako vo zvyšnej časti 3. duelu, dostane miesto Rich Peverley.  
      Štvrtý zápas medzi Canucks a Bruins je na programe zo stredy na štvrtok v bostonskej TD Garden (2.00 SELČ), Vancouver vedie v sérii 2:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies