Horský priechod Šútovce uzavretý pre vozidlá nad 10 m

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 07:58 • 2 min
Horský priechod Šútovce uzavretý pre vozidlá nad 10 m

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Povrch vozoviek na cestách I., II. a III. triedy je prevažne vlhký až mokrý. V hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sa na vozovkách miestami vyskytuje vrstva čerstvého až utlačeného snehu do troch centimetrov. Miestami zľadovatený sneh hrúbky jeden až dva centimetre sa vyskytuje na cestách nižších kategórií v obvode Banská Štiavnica a Žiar nad Hronom.

 

Povrch vozoviek na horských priechodoch je prevažne mokrý, okrem horského priechodu Čertovica, Podspády, Besník, Makov, Fačkov, Javorník, Príslop, Dobšiná, Veľké Pole, Cukmantel a Huty, kde je vozovka pokrytá kašovitým až utlačeným snehom do troch centimetrov.

 

Silné sneženie obmedzuje dohľadnosť na 100 m v okolí tunela Branisko. Na vlhkých a mokrých cestách sa môže pri nízkych teplotách tvoriť poľadovica. Na ceste I/14 na horskom priechode Šturec je nebezpečenstvo padania stromov. Pre vozidlá nad 10 m sú uzatvorené horské priechody Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno - Fačkovské sedlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies