Horské priechody Fačkov a Skýcov sú uzavreté pre autá nad desať metrov

NETKY.SK • 17 Január 2013, 07:59 • 2 min
Horské priechody Fačkov a Skýcov sú uzavreté pre autá nad desať metrov

Horské priechody Fačkov a Skýcov sú uzavreté pre autá nad desať metrov - Doprava Na území Trenčianskeho kraja zatiaľ nesneží. Na niektorých cestách III.

slovakia

left justify in out

img

Na území Trenčianskeho kraja zatiaľ nesneží. Na niektorých cestách III. triedy je kašovitý sneh.

Všetky cesty na území Trenčianskeho samosprávneho kraja sú zjazdné, na niektorých cestách III. triedy je kašovitý sneh, miestami až do troch centimetrov. Informovala o tom Slovenská správa ciest. 

Na území kraja zatiaľ nesneží.

Asi centimetrová vrstva kašovitého snehu je na cestách tretej triedy v obvode Myjavy, v obvode Považskej Bystrice sa nachádza na cestách tretej triedy dvojcentimetrová vrstva kašovitého snehu.

Vrstva kašovitého snehu až do troch centimetrov je na cestách tretej triedy v okrese Ilava.

Zjazdné sú aj horské priechody na území kraja, na Homôlke je asi dvojcentimetrová vrstva utlačeného snehu, na horskom priechode Skýcov je miestami kašovitý sneh do dvoch centimetrov, cesta na horskom priechode Fačkovské sedlo je mokrá. Doprava na Skýcove a Fačkovskom sedle je uzavretá pre automobily s dĺžkou nad desať metrov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies