Hororový príbeh: Muž pre vyplatenie poistky predstieral smrť, manželka následne zabila seba aj ich dve deti

NETKY.SK • 17 Október 2018, 15:44 • 2 min
Hororový príbeh: Muž pre vyplatenie poistky predstieral smrť, manželka následne zabila seba aj ich dve deti

ČANGŠA - Číňan, ktorý predstieral svoju smrť, sa prihlásil na polícii po tom, ako jeho manželka v dôsledku mužovej údajnej smrti zabila seba aj ich dve deti.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného muža prehlásili za mŕtveho po tom, ako jeho auto objavili v rieke, i keď telo nikdy nenašli. Svojej žene nepovedal, čo plánuje urobiť a teda verila, že zomrel. Napísala list na rozlúčku, vzala obe deti a skočila s nimi do rybníka. Muž sa následne minulý piatok prihlásil na polícii v provincii Chu-nan. Zadržali ho pre obvinenia z poistného podvodu a úmyselnej škody na majetku.

Muž začiatkom septembra uzavrel poistku na jeden milión čínskych jüanov (v prepočte približne 125-tisíc eur), ktorý po jeho smrti mala dostať manželka, ktorá však o poistke nevedela. Devätnásteho septembra si požičal auto a prostredníctvom dopravnej nehody predstieral svoju smrť.

 

Muž mal dlhy približne stotisíc čínskych jüanov (v prepočte takmer 12,5-tisíc eur). Jedenásteho októbra našli v rybníku neďaleko ich domu telá 31-ročnej ženy, jej štvorročného syna a o rok mladšej dcéry. Manželka v liste na rozlúčku uviedla, že sa pripoja k manželovi, keďže vždy chcela, aby ich rodina bola pokope. O deň neskôr sa muž objavil na policajnej stanici, kde sa rozplakal a prezradil, že si požičal peniaze na zaplatenie výdavkov spojených s liečbou dcéry, ktorej diagnostikovali epilepsiu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies