Hororové VIDEO: Chlapcovi (5) prešlo auto po hlave, prežil!

NETKY.SK • 23 Január 2014, 16:53 • 2 min
Hororové VIDEO: Chlapcovi (5) prešlo auto po hlave, prežil!

GOIÁS – Akoby zázrakom sa mu nič nestalo! Päťročný chlapec sa vracal so svojou starou mamou zo školy, keď ich zramovalo auto.

slovakia

left justify in out

Hrozivý incident zachytila bezpečnostná kamera. Na Videu je vidieť, ako sa tmavé auto rúti po ceste, keď vrazí do zaparkovaného bieleho Volkswagenu. Biely Golf sa pohne a zmetie iba päťročného Joaa Pedra Nascimenta so svojou starou mamou (56) z chodníka.

Napriek desivo vyzerajúcej nehode, chlapec ihneď vyskočí na nohy, aby pomohol svojej babke, ktorá ostala ležať na chodníku. „Cítim sa, akoby som sa znovu narodila,“ povedala Vilma pre brazílsku televíziu Globo Network. „Joao ani nevyzerá, akoby ho prešlo auto,“ dodala chlapcova babka.

„Videla som ako ho auto zrazilo, rozbehol sa ku mne a videla som jeho zakrvavený nos. Hrozne som sa zľakla,“ opísala nehodu Vilma. „Upokojila som sa až v nemocnici, kde nám povedali, že máme iba ľahké zranenia,“ povedala.

Joaa pustili z nemocnice pár hodín po nehode, jeho starú mamu na druhý deň.

Upozornenie: Video nie je vhodné pre slabšie povahy!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies