VIDEO Hororové pristátie Boeingu 777 na amsterdamskom letisku Schipol

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 18:00 • 2 min
VIDEO Hororové pristátie Boeingu 777 na amsterdamskom letisku Schipol

AMSTERDAM – Počas uplynulých dní boli nad väčšinou Európy mierne prehánky alebo búrky. Pre mnohých ľudí prišlo vytúžené ochladenie, avšak niektorým bolo poriadne horúco.

slovakia

left justify in out

Na internete sa objavili hororové zábery lietadla Boeing 777, ktoré sa v silnom vetre snažilo pristáť na amsterdamskom letisku Schipol. Vďaka skvelým schopnostiam pilotov sa im to podarilo bez ujmy na zdraví a majetku pasažierov či leteckej spoločnosti.

Boeing 777-300ER spoločnosti KLM Asia sa nebezpečne nakláňal v silnom vetre a zdalo sa, že sa stane obrovské nešťastie. Piloti však zvládli pristávací manéver naozaj brilantne, aj napriek veľmi zlým poveternostným podmienkam. Keď sa kolesá obrovského stroja dotkli pristávacej dráhy, tak na palube lietadla museli vypuknúť ozajstné oslavy.

Búrka, ktorá zasiahla krajinu, bola najhoršou júlovou v histórii a príslušné orgány vydali výstrahu s označením "červený kód."

 

 

V silnej búrke malo problémy s pristávaním mnoho ďalších lietadiel

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies