VIDEO Hororová chyba v populárnej videohre Red Dead Redemption 2

NETKY.SK • 3 November 2018, 13:30 • 2 min
VIDEO Hororová chyba v populárnej videohre Red Dead Redemption 2

NEW YORK – Spoločnosť Rockstar Games, ktorá stojí aj za populárnou videohrou Grand Theft Auto, vydala pre Xbox One a PlayStation 4 novú hru s názvom Red Dead Redemption 2. Hra je mimoriadne rozsiahla a tvorcovia kládli veľký dôraz aj na malé detaily.

slovakia

left justify in out

Ako to však pri úspešných hrách býva zvykom, po čase sa v nej objavia rôzne väčšie či menšie chybičky krásy. Podobne dopadla aj Red Dead Redemption 2, ktorú si obľúbili milióny hráčov po celom svete a bola v nej objavená cesta, ktorá spôsobuje samovoľné vznietenie predmetov, zvierat aj ľudí.

 

img

 

Ide zatiaľ o prvú väčšiu chybu v tejto westernovej hre, ktorá by sa však nestratila ani v horrore. Jedna z poľných ciest v blízkosti mesta Rhodes sa kvôli tejto chybe stala masovým hrobom koní. Takmer všetko, čo prechádza touto cestou, po malej chvíli zachvátia plamene. Nie sú to však len povozy a koče, ale aj ľudia a kone.

 

Na internete sa už objavilo množstvo videí, ktoré dokumentujú túto chybu v programovom kóde tejto hry. Cesta za sa pár minút stáva strašným cintorínom spálených koní a ich jazdcov, ktorí priamo vchádzajú do neviditeľných plameňov.

 

img

 

Bohužiaľ pri hrách takéhoto rozsahu, akou je aj Red Dead Redemption 2, sa niektoré chyby nezachytia ani pri vývoji a testovaní. Väčšinou sa však jedná o drobnosti, keď napríklad vaša postava prechádza stenou alebo keď aj po splnení úlohy hra nedokáže rozpoznať úspešné dokončenie misie a podobne.

 

V prípade Red Dead Redemption 2 však ide o naozaj strašidelnú chybu, ktorú by mala spoločnosť Rockstar Games čo najskôr odstrániť nejakou aktualizáciou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies