Horor vo Valalikoch: Opilec strieľal susedom do domu, hrozí mu päť rokov väzby

NETKY.SK • 14 December 2015, 10:43 • 2 min
Horor vo Valalikoch: Opilec strieľal susedom do domu, hrozí mu päť rokov väzby

BRATISLAVA/KOŠICE - Muža z obce Valaliky v okrese Košice-okolie, ktorý v piatok popoludní strieľal do domu susedov, obvinili z ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z výtržníctva. Alkoholom posilnený muž niekoľkokrát vystrelil z ulice do susedovej obývačky, kde sa vtedy nachádzali štyria ľudia.

slovakia

left justify in out

Strela, ktorá cez okno vnikla dnu, našťastie nikoho nezasiahla, ostatné strely skončili v omietke pod oknom. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, poriadne opitého 62-ročného strelca zadržali privolaní policajti v jeho dome, nafúkal dve promile. Prestrelením okna, poškodením stolíka a omietky v obývačke a poškodením fasády spôsobil stoeurovú škodu.

 

Polícia u strelca zadržala aj viacero strelných zbraní, ktoré mal v legálne držbe. Obvinený skončil v cele aj s návrhom na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na dva až päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies