Horor v Nemecku: Skupina moslimských utečencov uniesla 13-ročné dievča, znásilňovali ju 30 hodín

NETKY.SK • 19 Január 2016, 12:00 • 2 min
Horor v Nemecku: Skupina moslimských utečencov uniesla 13-ročné dievča, znásilňovali ju 30 hodín

BERLÍN - Svetom otriasa škandál o brutálnom znásilnení len 13-ročnej školáčky ruského pôvodu, žijúcej v Berlíne. Horor sa podľa ruských a britských médií odohral 11. januára v hlavnom nemeckom meste, v blízkosti SU–Bahn Friedrichsfelde Ost, keď išlo dievča do školy, kam sa však ale nedostalo.

slovakia

left justify in out

Incident sa podľa televíznej stanice Rossija 24 odohral tak, že pri dievčati, ktoré kráčalo do školy, sa pristavilo neznáme auto, šofér jej ponúkol, že ju odvezie do školy. V aute však bolo viac mužov, ktorí dievča uniesli a zaviazali jej oči. Následne ju odviezli do opusteného bytu, kde ju 30 hodín opakovane znásilňovali. Potom ju polomŕtvu vyhodili z auta v jednej z berlínskych štvrtí. V súčasnosti je dievča v nemocnici a v hlbokom šoku. Lekárska správa potvrdila, že dievča má poškodenia na tele, ktoré zodpovedajú znásilneniu.

 

Násilníci boli podľa vzhľadu arabského pôvodu, pričom sa pravdepodobne jedná o moslimských utečencov. Ich počet dosiaľ nie je úplne jasný, keďže nemecká polícia o prípade mlčí a nechce poskytnúť bližšie informácie. Teta dievčaťa informoval ruské média, že násilníci boli traja. 

 

Rodičia školáčky novinárom potvrdili, že dcéru našli až po celom dni. Polícia podľa ich slov, nereagovala adekvátne, šancu, že páchatelia budú za svoj skutok potrestaní, spájajú s tlakom médií. Podobné incidenty sú v Nemecku údajne na dennom poriadku.

 

Medzinárodný Konvent ruských Nemcov má v úmysle dosiahnuť dôkladné vyšetrenie prípadu a podporiť obeť a jej rodičov. Konvent má v úmysle apelovať na úrady v Berlíne so žiadosťou, aby vytvorili verejné tímy k ochrane dievčat v meste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona