Horor na palube lietadla: Pri turbulenciách počas letu z Londýna do Malajzie sa zranilo 43 ľudí

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 21:26 • 2 min
Horor na palube lietadla: Pri turbulenciách počas letu z Londýna do Malajzie sa zranilo 43 ľudí

KUALA LUMPUR - Najmenej 37 pasažierov a šesť členov posádky lietadla spoločnosti Malaysian Airlines utrpelo zranenia počas silných turbulencií, informovala dnes webová stránka denníka Independent.

slovakia

left justify in out

Lietadlo smerovalo v nedeľu z londýnskeho letiska Heathrow do malajzijskej metropoly Kuala Lumpur, kde nakoniec aj bezpečne pristálo.

 

Pasažieri letu zverejnili na sociálnych sieťach viaceré fotografie, zachytávajúce škody, ktoré turbulencie na palube spôsobili. Na záberoch sú zničené vozíky na servírovanie jedla, rôzne úlomky v uličke a poškodené skrinky na ukladanie príručnej batožiny.

 

"Počas letu nad Bengálskym zálivom svietilo pre turbulencie upozornenie pre pasažierov, aby sa pripútali. Zopár zranených cestujúcich aj členov posádky ošetrili (po pristátí) zdravotníci," vyhlásila letecká spoločnosť Malaysia Airlines.

 

Dovedna 378 cestujúcim na palube letu MH1 sa spoločnosť zároveň ospravedlnila za tieto počasím spôsobené nepríjemnosti, ktoré však nijako nemohla ovplyvniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies