Horkýže slíže budú na turné udeľovať špeciálne hudobné ceny

NETKY.SK • 17 Január 2014, 11:33 • 2 min
Horkýže slíže budú na turné udeľovať špeciálne hudobné ceny

BRATISLAVA - Slovenská kapela Horkýže Slíže si pre fanúšikov a fanúšičky pripravila v rámci očakávaného turné Zlatý Slávyk in memoriam, na ktorom s nimi vystúpia aj Polemic, Zoči voči a Bank of Joe, špeciálny program.

slovakia

left justify in out

Hudobníci počas koncertov na pódiách zinscenujú galavečery, aké diváci a diváčky môžu poznať z udeľovania cien ankety Slávik. Chýbať nebudú moderátor, netradične riešená scéna či ceny v podobe originálnych sošiek.

Frontman kapely Horkýže Slíže Peter "Kuko" Hrivňák vystúpi počas prestávok s vlastným programom. "V prestávkach medzi jednotlivými prestavbami mám nachystané prezentácie matracov Porneo a tiež kvalitných hrncov značky Kefal. Pri zakúpení obidvoch produktov samozrejme ovčie rúno zdarma," uviedol spevák a gitarista. K spolupráci prizvali aj televíziu Joj, ktorá nakrúti a neskôr odvysiela záznam z podujatí. 

Turné Zlatý Slávyk in memoriam odštartuje 31. januára v Trenčíne, pričom celkovo hudobníci odohrajú 18 koncertov. Podujatia by sa mali začínať o 18:00. Cena vstupeniek v predpredaji je sedem eur, na mieste budú lístky o tri eurá drahšie. 

Skupina Horkýže Slíže vznikla v roku 1992 v Nitre. Na konte má albumy ako V rámci oného (1996), Vo štvorici po opici (1998), Ja chaču tebja (2000), Kýže sliz (2002), Alibaba a 40 krátkych songov (2003), Ukáž tú tvoju Zoo (2007) či zatiaľ posledný St. Mary Huana Ganja (2012). Medzi najväčšie hity kapely patria skladby ako Maštaľ, Logická hádanka, Telegram, Vlak, Brďokoky, L.A.G. Song, Kožky, perie, Baby, R'n'B Soul, Bernardín, Emanuel Bacigala, Atómový kryt, A ja sprostá, Silný refrén či Líza a Wendy. 

Termíny koncertov: 
31. januára - Trenčín 
1. februára - Podolie 
7. februára - Ružomberok 
8. februára - Zázrivá 
14. februára - Košice 
15. februára - Bardejov 
21. februára - Nováky 
22. februára - Brusno 
28. februára - Bratislava 
1. marca - Stupava 
7. marca - Brezno 
8. marca - Hnúšťa 
14. marca - Liptovský Mikuláš 
15. marca - Čadca 
21. marca - Nitra 
22. marca - Radošovce 
28. marca - Nové Zámky 
29. marca - Sereď 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies