Požiar na Dúpnej skale zlikvidovali

NETKY.SK • 4 November 2015, 14:08 • 2 min
Požiar na Dúpnej skale zlikvidovali

BRATISLAVA - Požiar porastu v ťažko dostupnom teréne na Dúpnej skale medzi obcami Domaniža a Malé Lednice v okrese Považská Bystrica dnes po 17:00 zlikvidovali.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, na mieste zostávajú dobrovoľní hasiči, ktorí budú priestor monitorovať. Požiar zničil takmer 50 hektárov zmiešaného porastu.


Pri požiari dnes zasahovali hasiči z Považskej Bystrice, Púchova, Trenčína, dobrovoľní hasiči z obcí Domaniža, Malé Lednice, Papradno, Považská Teplá, Prečín a Pružina. Požiar sa rozšíril na plochu približne 200 x 200 metrov a hasenie komplikoval členitý terén, ktorý je pre hasičskú techniku neprístupný. "Hasiči preto museli k požiaru ísť peši až 40 minút," doplnila Farkasová. Celkom zasahovalo 60 hasičov s 11 kusmi hasičskej techniky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies