Hopmanov pohár: Serena spláchla kanára kávou, Isner si nedal praženicu

NETKY.SK • 5 Január 2015, 13:46 • 2 min
Hopmanov pohár: Serena spláchla kanára kávou, Isner si nedal praženicu

PERTH - Kávička po kanári v prvom sete a následný víťazný obrat, to si môže dovoliť iba tenisová dáma ako Serena Williamsová.

slovakia

left justify in out

V pondelňajšom stretnutí Hopmanovho pohára miešaných družstiev v austrálskom Perthe zápasila Američanka nie len s talianskou súperkou Flaviou Pennettovou, ale najmä s vlastnou únavou a časovým posunom. V úvodnom dejstve neuhrala ani jeden gem. "Cítila som, že potrebujem do seba dostať trocha kávy. Požiadala som o jedno espresso. Najskôr som sa však spýtala, či to pravidlá vôbec povoľujú, pretože nič také som dovtedy neurobila. Potrebovala som sa nakopnúť," priznala mierne rozpaky líderka svetového rebríčka. Káva zabrala, Serena druhý set vyhrala 6:3 a v treťom dokonca vrátila Pennettovej požičané z prvého.

 

Rozhodujúci druhý bod pridal v zápase s Fabiom Fogninim John Isner, Američania napokon zvládli aj miešanú štvorhru a pripísali si prvé body do tabuľky A-skupiny. Hralo sa pod zatiahnutou strechou, pretože v Perthe v pondelok namerali teplotu 44 °C. Teplejšie tu bolo naposledy v roku 1991. "Keby nechali dvorec odokrytý, mohli by sme na ňom smažiť vajíčka," kvitoval krok organizátorov Isner. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies