HOPIN si pre svojich klientov pripravil originálne predvianočné prekvapenie

NETKY.SK • 5 December 2019, 13:52 • 2 min
HOPIN si pre svojich klientov pripravil originálne predvianočné prekvapenie

BRATISLAVA - Dnešným dňom začína v uliciach Bratislavy premávať špeciálny vianočný taxík, za ktorým stojí Nadácia Pontis. Bratislavčanov, ktorí si taxík privolajú cez aplikáciu HOPIN, bude za volantom čakať známa osobnosť slovenského showbiznisu. Dobrovoľný príspevok za jazdu poputuje projektom na DobraKrajina.sk, ktoré sa snažia meniť Slovensko k lepšiemu.

slovakia

left justify in out

Vianočný taxík bude už po druhý raz premávať v bratislavských uliciach od 5. až do 18. decembra. Vo vybraných dňoch a časoch v ňom bude robiť taxikárov 8 známych osobností – moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová, herečka Zuzana Vačková, moderátor Matúš Krnčok, komik Stano Saško, herečka Táňa Pauhofová, moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval aj herci Braňo Deák a Juraj Bača.

 

img

 

"Vianočným taxíkom chceme ľuďom nielen spríjemniť a oživiť obvykle nudnú jazdu, ale zároveň poukázať na to množstvo projektov na DobraKrajina.sk, ktoré robia zo Slovenska lepšiu, vzdelanejšiu, transparentnejšiu i vnímavejšiu krajinu," vysvetľuje Martina Kolesárová, výkonná riaditeľka Nadácie Pontis.

 

Na darcovskom portáli DobraKrajina.sk, ktorý prevádzkuje Nadácia Pontis, sa nachádza takmer 60 overených projektov, ktoré pomáhajú bojovať s chudobou, odhaľovať korupciu, chrániť prírodu či zlepšovať vzdelávanie a život ľuďom v núdzi. "Cestujúci budú mať možnosť za jazdu vo vianočnom taxíku prispieť v dobrovoľnej výške. Navyše, vďaka spoločnosti NaturaMed Pharmaceuticals sa každý dar zdvojnásobí," dopĺňa M. Kolesárová.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎄 AJ TAKTO VYZERAJÚ ZÁŽITKY Z DAROVANIA ☺️ ODVEZTE SA ZA DAR A PRISPEJTE NA DOBRÚ VEC #vianočnýtaxík 🎄 🎁 Už vás viezla Táňa Pauhofová alebo Junior? Doprajte si netradičné zážitky z darovania. 🚕 Špeciálny vianočný taxík sa vracia do bratislavských ulíc. Za DAR a dobrý pocit sa môžete odviezť so slovenskými osobnosťami, ktoré vám spríjemnia bežnú jazdu. Pridajte sa a doprajte si zážitky z darovania – podporíte neziskovky z @dobrakrajina.sk. 🧡 Stačí, keď v stanovenom čase nájdete na mape oranžový pin s vianočnými sánkami. Viac info nájdeš u nás na blogu - odkaz v profile. Harmonogram jázd: #stanostaško Stano Staško 5.12. 17:00 - 20:00 @brano.deak Braňo Deák 9.12. 17:00 - 19:00 @jurajbaca Juraj Bača 10.12. 17:00 - 20:00 @matuskrncok Matúš Krnčok 11.12. 17:00 - 20:00 @veronikaostrihonova Veronika Cifrová Ostrihoňová 12.12. 18:00 - 20:00 @zimnykoval Milan „Junior“ Zimnýkoval 16.12. 16:30 - 18:30 @zuzanavackova Zuzana Vačková 17.12. 17:00 - 20:00 @tanapauhofova Táňa Pauhofová 18.12. 17:00 - 20:00 #taxíkvmobile #taxíkypodpalcom #hopin #hopintaxi #bratislava #slovensko #aplikacia #android #ios #taxi #cestovanie #radicestujeme #krasymesta #dnesodporucam #slovenskaaplikacia #dolnerakusko #advent #adventnetrhy #vianocnetrhy #vianocnytaxik #vianocnyhopin

Príspevok, ktorý zdieľa HOPIN TAXI (@hopintaxi_sk),

 

Jazda taxíkom sa bude dať objednať cez mobilnú aplikáciu HOPIN

Vďaka spoločnosti HOPIN sa Bratislavčania môžu tešiť aj na špeciálne vianočné taxíky s upraveným interiérom. "Namiesto štandardných poťahov sa v taxíku nachádzajú ovčie rúna, nad dverami visia vianočné ornamenty a celkovú atmosféru dopĺňajú vianočné melódie a množstvo vianočných dekorácií," uvádza Martin Baran, zakladateľ a spolumajiteľ HOPINu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎄 Vianočná atmosféra sa pomaly stupňuje a s ňou aj šanca, že v našej appke už od zajtra natrafíte aj na vianočné taxíky. Budú sprevádzať až do Vianoc a vďaka niektorým z nich budete svojou jazdou pomáhať, tým čo to naozaj potrebujú. Viac informácií prinesieme už koncom týždňa. ❄️ Takto sme zdobili taxíky, ktoré budú jazdiť po celej Bratislave. Ak ešte nemáte HOPIN, tak sťahujte 🎄 Link v profile. #taxíkvmobile #taxíkypodpalcom #hopin #hopintaxi #bratislava #slovensko #aplikacia #android #ios #taxi #cestovanie #radicestujeme #krasymesta #dnesodporucam #slovenskaaplikacia #dolnerakusko #advent #adventnetrhy #vianocnetrhy #vianocnytaxik #vianocnyhopin

Príspevok, ktorý zdieľa HOPIN TAXI (@hopintaxi_sk),

 

Záujemcovia, ktorí sa chcú nechať zviezť celebritou si vianočný taxík môžu privolať prostredníctvom aplikácie HOPIN, v ktorej budú taxíky označené ikonou saní. V aplikácii tiež nájdu autá označené logom HOPINu s vianočnou čapicou, čo znamená, že hoci nebude šoférovať známa osobnosť, záujemcovia si v upravenom taxíku užijú vianočnú atmosféru. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies