Hope Solová viní americké médiá zo šírenia strachu zo ziky na OH

NETKY.SK • 2 August 2016, 14:52 • 2 min
Hope Solová viní americké médiá zo šírenia strachu zo ziky na OH

BELO HORIZONTE - Brankárka futbalovej reprezentácie USA Hope Solová viní americké médiá zo šírenia strachu pred vírusom zika a inými problémami na OH 2016 v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

"Ešte sme ani neprišli do Ria a pritom vôbec neviem, čo môžem očakávať. Stačí sa pozrieť na olympiádu v Grécku a Číne, kde sa okolo hier šírila zlá publicita. Neviem prečo, ale snažíme sa urobiť zo všetkého senzáciu, strašiť ľudí. Nakoniec všetko pôjde podľa plánu," povedala Solová na adresu amerických médií.

 

Brankárka americkej reprezentácie cestuje do Ria špeciálne pripravená hlavne voči vírusu zika. "Hovorila som s troma rôznymi doktormi a špecialistami. Pripravili sme sa najlepšie, ako sme sa mohli. Pre istotu mám aj repelent proti komárom," vyjadrila sa Solová.

 

Tridsaťpäťročná reprezentantka sa predstaví na tretej olympiáde za sebou a USA môže dopomôcť k štvrtému zlatému kovu v rade.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies