Hong-Kongský podnikateľ Stephen Hung vykonal najväčšiu zákazku v histórií pre Rolls-Royce

NETKY.SK • 23 September 2014, 08:18 • 2 min
Hong-Kongský podnikateľ Stephen Hung vykonal najväčšiu zákazku v histórií pre Rolls-Royce

BRATISLAVA - Stephen Hung, podnikateľ, ktorý miluje luxus, kúpil najväčšiu flotilu vozidiel Rolls-Royce Phantom na svete – pre svoj hotel Louis XIII v Macau objednal 30 vozidiel s rozšíreným rázvorom upraveným na mieru.

slovakia

left justify in out

Táto transakcia predstavuje najväčšiu zákazku na vozidlá Rolls-Royce v dejinách. Dve z nich budú vôbec najdrahšími vozidlami Rolls-Royce Phantoms zhotovenými na zákazku.

 

„Macao sa rýchlo stáva svetovým centrom luxusu a my máme tú česť, že môžeme prispieť k mnohým aspektom predstavujúcim výnimočnosť tohto miesta – najväčším vozovým parkom Rolls-Royce Phantom, ktorého súčasťou budú dve najluxusnejšie vozidlá značky Rolls-Royce, aké boli kedy vyrobené. Louis XIII a Rolls-Royce Motor Cars majú rovnakú filozofiu. Túžia poskytnúť dokonalý zážitok tým najnáročnejším zákazníkom na svete,“ povedal Stephen Hung, riaditeľ Louis XIII.

 

„My v Rolls-Royce Motor Cars sa tešíme a je pre nás cťou, že nám pán Hung dal najväčšiu zákazku na výrobu vozidiel Rolls-Royce Phantom v histórii značky. Flotila vozidiel Phantom pre hotel Louis XIII sa v roku 2016, keď budú vozidlá hotelu dodané, pravdepodobne stane najpôsobivejšou zvláštnosťou Macaa. Zákazka od pána Hunga je potvrdením špičkovej pozície vozidiel Phanom ako automobilu, ktorý si vyberajú tí, čo túžia po najväčšom luxuse, aký dokáže svet ponúknuť,“ povedal Torsten Mueller-Oetvoes, CEO spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars.

 

Dizajnérsky tím zo sekcie Rolls-Royce Bespoke v Goodwoode v spolupráci s pánom Hungom a pracovníkmi hotela Louis XIII každé z vyššie spomínaných 30 vozidiel značne upravil, aby vznikli naozaj jedinečné automobily. Nové úpravy sa urobili najmä v interiéri, ale zmenami prešiel aj exteriér automobilov. Jedným z takýchto vylepšení sú hodiny, ktoré navrhla a vytvorila spoločnosť Graff Luxury Watches. Dve najdrahšie vozidlá Phantom sa budú navyše vyznačovať aj pozlátenými časťami exteriéru a interiéru.


Spoločnosť Rolls-Royce Motor Cars pomohla aj s návrhom parkovacích a príjazdových ciest k hotelu Louis XIII v Macau a vyškolí hotelových šoférov tak, aby sa o tieto jedinečné vozidlá vedeli správne postarať a riadiť ich.


Spoločnosť Louis XIII Holdings buduje v Macau v oblasti Cotai novú hotelovú a zábavnú destináciu s jedinečnou kolekciou nezvyčajného a exkluzívneho luxusu www.lxiii.com.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies