Honda si prestupom do AC Miláno splnil sen

NETKY.SK • 8 Január 2014, 14:49 • 2 min
Honda si prestupom do AC Miláno splnil sen

MILÁNO - Japonský futbalista Keisuke Honda si prestupom do AC Miláno splnil detský sen. Dvadsaťsedemročný ofenzívny stredopoliar prišiel do slávneho talianskeho tímu z CSKA Moskva ako voľný hráč a podpísal s ním trojročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Na drese bude nosiť číslo 10 a podľa talianskych médií zarobí ročne 2,7 milióna eur. "Vedel som, že jedného dňa sa môj sen splní. Keď som mal dvanásť rokov, napísal som v eseji, že jedného dňa budem hrať v Serii A s číslom 10," citovala ho agentúra AP. Vedenie AC dúfa, že kreatívny futbalista dokáže pozdvihnúť trápiaci sa klub, ktorý po 18. kole figuruje až na 11. priečke ligovej tabuľky. Svoj debut v červeno-čiernom drese by si mal odkrútiť už v nedeľu na pôde Sassuola.

"Videl som zápas s Atalantou Bergamo (3:0). Hrali sme celkom dobre a myslím si, že sa môžeme stále zlepšovať," uviedol Honda, ktorý v 127 dueloch za CSKA strelil 28 gólov. V 52 zápasoch v národnom drese sa presadil 20-krát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies