Homola v nedeľu v Suzuke bez bodov

NETKY.SK • 28 Október 2018, 16:15 • 2 min
Homola v nedeľu v Suzuke bez bodov

SUZUKA - Slovenský automobilový jazdec Matej Homola nedosiahol na body v nedeľňajších pretekoch v rámci medzinárodného seriálu FIA WTCR v japonskej Suzuke.

slovakia

left justify in out

Po siedmej pozícii v sobotňajších úvodných pretekoch obsadil člen belgického tímu DG Sport Competition na svojom Peugeuote 308 v nedeľu 20. a 15. miesto. Najmä posledná jazda bola pre bratislavského rodáka náročná, pretože sa musel popasovať s poškodeným autom.

"Dnešok bol opäť náročný. Zo zvláštneho dôvodu som mal pocit, že mi niekto včera vymenil auto a úplne sa inak dnes chovalo. Prichádzal som o miesta, akoby som parkoval. Posledné dve kolá boli doslova na srdce a dúfal som, že sa vôbec dostanem do cieľa. Keď vám celé auto vibruje ako zbíjačka, pri jazde máte volant o 45 stupňov otočený doľava a máte prejsť zákrutu v rýchlosti cez 200 km/h, nebolo mi všetko jedno. Keď som potom v cieli zbadal moje predné koleso, som rád, že som preteky vôbec dokončil," povedal Homola prostredníctvom tlačovej správy.

Do konca ročníka zostáva odjazdiť už len jeden pretekársky víkend 15. novembra na mestskom okruhu v čínskom Macau.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona