Homola pred Brnom verí, že je dobre pripravený

NETKY.SK • 4 September 2015, 13:07 • 2 min
Homola pred Brnom verí, že je dobre pripravený

BRNO - Európsky šampionát cestovných automobilov FIA ETCC aj so slovenským jazdcom Matejom Homolom vstupuje do druhej polovice sezóny, počas víkendu sa uskutoční štvrté podujatie na Masarykovom okruhu v Brne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný rodák z Bratislavy Homola je v priebežnom poradí seriálu v triede Single Make Trophy na 4. mieste so ziskom 33 bodov. Za vedúcim Dušanom Borkovičom zo Srbska zaostáva o 23 bodov.


Talentovaný slovenský pilot si so svojím vozidlom Seat León Cup Racer zajazdil v Brne už pred týždňom. "Potreboval som sa po dvoch mesiacoch pauzy dostať trochu do tempa. Zobrali sme len osem starých použitých pneumatík, takže o nejakom vážnom testovaní nemôže byť reč. Verím, že som dobre pripravený a v ETCC sa mi ešte podarí prehovoriť do boja o titul. No na to potrebujem v Brne získať poriadnu porciu bodov," povedal Homola.


Pretekársky program FIA ETCC sa začne v sobotu ráno o 9.10 h prvým testovaním. Pokračovať bude druhým testom o 11.30, voľný tréning je na programe o 14.45. Kvalifikácia sa pôjde o 17.00. V nedeľu ráno sa ide zahrievací tréning a dvoje pretekov o 12.00 a 13.10. Stanica Eurosport 2 prinesie z týchto jázd priame prenosy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies