Homeboy Sandman napokon vo Viedni nevystúpi

NETKY.SK • 2 Február 2017, 11:58 • 2 min
Homeboy Sandman napokon vo Viedni nevystúpi

NEW YORK - Americký rapper Homeboy Sandman zrušil svoje februárové koncerty v Európe, medzi ktorými bolo aj vystúpenie v rakúskej Viedni.

slovakia

left justify in out

Tam sa mal 36-ročný rodák z New Yorku predstaviť 21. februára v miestnom klube Grelle Forelle, pričom okrem neho mali vystúpiť tiež ďalší Američan Open Mike Eagle a rakúsky rapper Parkwächter Harlekin. Homeboy Sandman o zrušení európskeho turné informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook, dôvod však neuviedol. Predstavitelia spomínaného klubu Grelle Forelle neskôr potvrdili, že koncert sa neuskutoční.


Homeboy Sandman, vlastným menom Angel Del Villar II., sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2007, keď vydal Nourishment EP a debutový album Nourishment (Second Helpings). O rok neskôr nasledovali mixtape There Is No Spoon a druhá štúdiovka Actual Factual Pterodactyl. Známejším sa však stal až po vydaní tretieho albumu The Good Sun (2010). V roku 2011 potom podpísal zmluvu s vydavateľstvom Stones Throw Records, prostredníctvom ktorého vydal najprv EP nahrávky Subject: Matter (2012) a Chimera (2012) a potom aj album First Of A Living Breed (2012). Následne si rozšíril diskografiu o ďalšie štyri EP - Kool Herc: Fertile Crescent (2013), All That I Hold Dear (2013), White Sands (2014), Homeboy Sandman Is The Sandman (2014) a album Hallways (2014). S rapperom Aesop Rockom vydal dve EP nahrávky - Lice (2015) a Lice Two: Still Buggin' (2016).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies