Holyfield: Mayweather - Pacquiao sa rozhodne za stolom

NETKY.SK • 14 Január 2015, 19:26 • 2 min
Holyfield: Mayweather - Pacquiao sa rozhodne za stolom

LAS VEGAS - Evander Holyfield sa obáva, že dlhoočakávaný boxerský súboj medzi Floydom Mayweatherom a Mannym Pacquiaom bude rozhodnutý už pred jeho začiatkom.

slovakia

left justify in out

"V boxe sa rozhodne za stolom, kto vyhrá. Takto to funguje. Ak chcú Floyda, bude to Floyd. Ak chcú Mannyho, bude to Manny," citoval špecializovaný web Bad Left Hook 52-ročného niekdajšieho šampióna superťažkej váhy.

 

"Je to riziko. Pokiaľ sa rozhodnú, že víťazstvo neprisúdia Mayweatherovi, nič s tým neurobí a on si to uvedomuje. V tom prípade príde aj o svoju nezdolanosť. Nemá strach, len vie, ako to chodí. V boxe si ľudia robia, čo chcú. Jednoducho povedia: prehral si. Koho ešte nepodviedli," zastal sa 37-ročného Američana jeho krajan Holyfield. 

 

V ostatných dňoch došlo k progresu v rokovaniach o spomenutom zápase. Tridsaťšesťročný filipínsky pästiar už podľa informácií Yahoo! Sports súhlasil s dejiskom (komplex MGM Grand v Las Vegas), termínom (2. máj), plánom antidopingových kontrol aj rozdelením finančného výnosu (60:40 v prospech Mayweathera). 

 

Zdroj sa odvolal na Boba Aruma, promotéra zo spoločnosti Top Rank, ktorá má pod svojimi krídlami Pacquiaa. Podľa Aruma prikývli aj zástupcovia rodáka z Grand Rapids, čaká sa ešte na definitívu od samotného "Moneyho". 

 

Mayweather by za tento súboj vo welterovej hmotnostnej kategórii mohol zarobiť 120 miliónov amerických dolárov. Vstupenky v MGM Grand sa budú pohybovať vo výške 5-tisíc USD, priamo na mieste by sa teda profit mohol vyšplhať na 40 miliónov USD. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies