Hološko získal od klubu zlatú kopačku

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 17:17 • 2 min
Hološko získal od klubu zlatú kopačku

SYDNEY - Slovenský futbalový útočník v službách austrálskeho FC Sydney Filip Hološko sa dočkal ocenenia za svoje výkony v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

Na tradičnom večierku FC Sydney dostal zlatú kopačku. Sydney obsadilo v dlhodobej časti A-League siedme miesto v desaťčlennej tabuľke, do play-off preniklo šesť najlepších mužstiev. Tridsaťdvaročný piešťanský rodák Hološko bol v tejto sezóne s desiatimi zásahmi a štyrmi gólovými prihrávkami ofenzívnym lídrom svojho tímu v A-League, medzi kanoniermi celej súťaže mu patrila šiesta priečka.

"Bol to veľmi pekný galavečer, oceňovali všetky družstvá FC. Kopačka, ktorú som dostal, pripomína tú, ktorá sa odovzdáva najlepším strelcom na majstrovstvách sveta. Veľmi si ju vážim a zároveň pevne verím, že budúca sezóna bude ešte lepšia. Najmä pokiaľ ide o účinkovanie v lige, v ktorej sme sa nedostali do vyraďovacích bojov. Na druhej strane, v Lige majstrov sa nám darí nad očakávanie dobre," povedal pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti fsagency.eu Hološko.

 

V ázijskej Lige majstrov prenikol FC Sydney do osemfinále, v ktorom vyzve čínsky Šandong Luneng. Prvý zápas v Číne je na programe 18. mája, odveta v Sydney o týždeň neskôr.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies