Hološko sa vracia k plnej tréningovej záťaži, zatiaľ individuálne

NETKY.SK • 17 September 2013, 10:48 • 2 min
Hološko sa vracia k plnej tréningovej záťaži, zatiaľ individuálne

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko v službách Besiktasu Istanbul postupne zamieňa rehabilitačný proces za plnú tréningovú záťaž. Informoval o tom jeho oficiálny webový portál www.filipholosko.eu.

slovakia

left justify in out

Vďaka profesionálnej starostlivosti a prístupu k liečbe sa Hološko pomaly ale isto vracia na futbalový trávnik. V minulej sezóne najlepšieho strelca Besiktasu vyradila na niekoľko týždňov operácia prietrže, ktorú podstúpil na prelome júla a augusta.

"Do konca týždňa ešte potrénujem sám, ale potom sa už pripojím k mužstvu a budem zaberať naplno. Potrebujem trochu nabrať kondíciu a dostať sa do toho pravého rytmu. Verím však, že to nepotrvá dlho a budem pripravený na zápasy," povedal na úvod úspešný rekonvalescent.

Návrat do zostavy Besiktasu nebude mať jednoduchý ani najlepší strelec z vlaňajška, nakoľko "čierni orli" to majú v tureckej lige riadne našliapnuté a po štyroch kolách bez jediného zaváhania trónia na čele tabuľky. "Nielen výsledky, ale aj hra mužstva je naozaj dobrá. Odzrkadľuje sa práca nového trénera Biliča. Darí sa nám víťaziť aj na 'požičanom' olympijskom štadióne, kde pre rekonštrukciu nášho Inönü hrávame domáce zápasy. Pevne verím, že najbližší víkend na ňom padne divácky rekord, pretože hráme derby s Galatasarayom. Kapacita hľadiska je 80-tisíc a podobná návšteva asi aj príde," neskrýva veľké očakávania slovenský reprezentant.

Hološka by v zostave istanbulského klubu rád uvidel už aj samotný tréner Bilič. "Môj tréningový program dôkladne konzultujeme. Tréner mi radí, aby som nič neuponáhľal, nech som k dispozícii na sto percent," zakončil Hološko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies