Hološko gólom prispel k postupu FC Sydney do finále play off A-League

NETKY.SK • 29 Apríl 2017, 14:56 • 2 min
Hološko gólom prispel k postupu FC Sydney do finále play off A-League

SYDNEY - Slovenský futbalista Filip Hološko prispel jedným gólom k sobotňajšiemu postupu jeho FC Sydney do finále play off austrálskej A-League.

slovakia

left justify in out

Suverén a rekordér základnej časti zdolal jasne v semifinále hranom na jedno víťazstvo na domácej tráve Perth Glory 3:0, Hološko hral do 66. minúty. Súper FC Sydney v boji o titul vzíde z druhej semifinálovej dvojice Melbourne Victory - Brisbane Roar.

 

Zverenci trénera Grahama Arnolda získali za ovládnutie základnej časti tzv. "Premiers Plate", pričom prekonali viacero ligových rekordov, napríklad v počte nazbieraných bodov v základnej časti (66). To im zaistilo nasadenie priamo do semifinále s výhodou domáceho prostredia. V ňom Hološko nastúpil v základnej zostave a v nadstavenom čase prvého polčasu pridal tretí gól jeho tímu.

 

Tridsaťtriročný Hološko pred duelom pre svoj oficiálny web povedal, že "očakáva výborný zápas pred zaplneným štadiónom, v ktorom hráči Sydney chcú ich fanúšikom, hladným po úspechu, pripraviť takú sezónu, na ktorú dlho nezabudnú". Dôležitým momentom v konečnom účtovaní môže byť fakt, že "Sky Blues" budú mať aj vo finále výhodu domáceho prostredia.

 

A-League - semifinále (na 1 zápas):

FC Sydney - Perth Glory 3:0 /F. HOLOŠKO (Sydney) hral do 66. min. a v 45.+1 min. strelil gól/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies