Hološko do FC Sydney, napísali v Austrálii

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 14:33 • 2 min
Hološko do FC Sydney, napísali v Austrálii

SYDNEY - Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko sa stane veľkým letným prestupovým úlovkom austrálskeho FC Sydney.

slovakia

left justify in out

S touto správou vo štvrtok vyrukoval tamojší zdroj Football Central s dôvetkom, že zatiaľ čaká na potvrdenie od predstaviteľov spomenutého klubu. V drese FC Sydney sa už v minulosti objavili slávne mená Dwight Yorke alebo Alessandro Del Piero. Slovenskou stopou z nedávnej minulosti je Karol Kisel, pripomenuli Austrálčania.

 

Podľa informácii agentúry SITA je síce Hološko v kontakte s FC Sydney, ale tento transfer k "protinožcom" vraj nie je ešte "horúci" a vo finálnej fáze. Záujem o 65-násobného slovenského reprezentanta a autora 8 gólov v najcennejšom drese prejavili aj kluby z ďalších dvoch krajín - Ruska a Turecka. 

 

Tridsaťjedenročný útočník či krídelník Hološko je po skončení platnosti zmluvy v tureckom Besiktasi Istanbul od 1. júla voľným hráčom. Predchádzajúcu sezónu strávil na hosťovaní v inom mužstve z krajiny "polmesiaca" Rizespore. Piešťansky rodák hral v seniorskej kariére aj za AS Trenčín, Slovan Liberec, Manisaspor a Istanbul Basaksehir. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies