Hološka po operácii navštívil aj prezident Besiktasu Orman

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 10:20 • 2 min
Hološka po operácii navštívil aj prezident Besiktasu Orman

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant v službách Besiktasu Istanbul Filip Hološko sa podrobil úspešnej hodinovej operácii slabín. V tureckej nemocnici ho navštívil osobne aj prezident istanbulského klubu Fikret Orman.

slovakia

left justify in out

Za Hološkom sa prišiel na nemocničné lôžko pozrieť aj štáb z klubovej televízie. "Potešilo ma, že ma prišli pozrieť priamo sem. Prezident Orman sa zaujímal, ako sa cítim a povedal, že v klube sa už tešia na môj návrat. Skoré uzdravenie mi zaželal aj tréner Bilič, s ktorým som telefonoval krátko po operácii. V kontakte som aj so spoluhráčmi. Je príjemné, keď v takýchto chvíľach človek cíti podporu okolia. Veľká vďaka patrí aj mojím najbližším, manželke Adelke a dvom dcérkam," povedal pre oficiálny portál Hološko, ktorý strávil v nemocnici len jednu noc. 

S 29-ročným útočníkom tak určite nemôže počítať ani nový tréner slovenskej reprezentácie Ján Kozák, ktorý v najbližších dňoch zverejní nomináciu na prípravný zápas v Rumunsku (14. augusta v Bukurešti). Otáznik visí nad štartom Hološka aj v septembrovom dvojzápase kvalifikácie MS 2014 proti Bosne a Hercegovine (6. septembra v Zenici a 10. septembra v Žiline).

"Mám naordinované zatiaľ len voľno, nemal by som sa vôbec namáhať, pretože do pár týždňov sa operované miesto zahojí samé. Možno sa na skok objavím aj doma, ešte uvidím," vysvetlil Hološko. "Podľa odhadov našich lekárov budem pauzovať ešte 4 až 5 týždňov. Išlo o zákrok, ktorý by športovo neaktívne osoby ani nemuseli podstupovať. Verím, že sa nevyskytnú žiadne komplikácie a čoskoro budem mužstvu opäť k dispozícii."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies