Hološko strelecky ožil, po Sofii rozhodol aj ligový šláger s Bursasporom

NETKY.SK • 6 December 2010, 12:49 • 2 min
Hološko strelecky ožil, po Sofii rozhodol aj ligový šláger s Bursasporom

Hološko strelecky ožil, po Sofii rozhodol aj ligový šláger s Bursasporom

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko má vynikajúcu fazónu, keď v posledných štyroch zápasoch strelil v drese svojho tureckého zamestnávateľa Besiktasu Istanbul tri góly, pričom dva z nich mali víťaznú pečať. Dvadsaťšesťročný útočník bol hrdinom víkendového šlágra tureckej ligy, v ktorom jeho tím zdolal majstrovský Bursaspor 1:0. Jediný gól stretnutia zaznamenal Hološko v 65. minúte.
      "Ťažko sa mi hľadajú slová, aby som opísal svoje pocity. Cítim sa vo veľkej pohode, hrávam, dávam góly, vyhrávame, takže čo viac si želať," citovala Hološka jeho webová stránka. Čerstvý zásah videl nasledovne: "Dostal som kolmú loptu pred šestnástku, útočil som z pravej strany, dobehol som ju a napálil po zemi na vzdialenejšiu tyč. Bolo to už mierne z uhla, ale strela mi dobre sadla a lopta si pomedzi brankárove nohy našla cestu do siete." Tréner Schuster ho cez polčas vymenil z pravej strany útoku na hrot. Táto zmena sa vyplatila. "Hrali sme pomerne dlho o jedného viac, takže pokúšali sme sa niečo vymyslieť. Myslím si, že sme odohrali ďalší výborný zápas, ak takto budeme pokračovať, tak súboj o titul bude ešte veľmi zaujímavý," dodal bývalý hráč Trenčína, Liberca či Manisasporu. Besiktas je po pätnástom kole na piatej priečke, keď získal o deväť bodov menej ako vedúci Trabzonspor, avšak len o štyri menej ako druhý Bursaspor.
      Slovenský reprezentant predtým rozhodol svojím presným zásahom o víťazstve 2:1 nad CSKA Sofia v Európskej lige 2010/2011 a posunul "čiernych orlov" do jarného 1/16 finále európskej pohárovej súťaže číslo dva. "Podarilo sa nám vyhrať tri dôležité zápasy, okrem spomenutých dvoch aj zápas na Galatasarayi, čo vzpružilo nielen nás hráčov, ale aj celé okolie," dodal Hološko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies