Hollywoodsky herec George Clooney dostal k 60. narodeninám krásny darček! Manželka mu porodí ďalšie dieťa

NETKY.SK • 1 August 2021, 16:39 • 2 min
Hollywoodsky herec George Clooney dostal k 60. narodeninám krásny darček! Manželka mu porodí ďalšie dieťa

LOS ANGELES – Jeden z najznámejších hercov Hollywoodu George Clooney zároveň priznal, že počas pandémie nelenil! Okrem zveľadenia rodinného sídla si sadol aj za šijací stroj a manželke upravil zopár šiat.

slovakia

left justify in out

Clooneyho manželka Amal (47) si pre manžela pripravila krásne prekvapenie. Porodí mu ďalšie dieťa. Ich štvorročné dvojičky sa tak môžu tešiť na bračeka alebo sestričku. 

 

Ako informoval magazín OK!, prominentný pár sa so skvelou správou pochválil počas amerického sviatku Dňa nezávislosti, ktorí pripadá na 4. júla. Hercova manželka je podľa všetkého v druhom trimestri. V kuloároch sa dokonca polemizuje o tom, či opäť nečaká dvojičky

 

Pár sa na dieťa veľmi teší. Ako uviedli, vzhľadom na ich vyšší vek sa obávali, že sa im ďalšie dieťa splodiť nepodarí

 

Obaja sú však vo výbornej fyzickej kondícii. Aj napriek oslávenej 60-tke, je Clooney stále aktívny čas nenecháva len tak plynúť.

 

Ako pred pár týždňami priznal, počas pandémie, kedy sa nenatáčalo, zúročil svoje niekdajšie dlhé roky starého mládenca. Vymaľoval celý interiér a exteriér ich rodinného domu v Hollywood Hills. 

 

„Začal byť zašlý, tak som namiešal kýbliky s farbou a pustil som sa do toho. Cítil som sa hneď lepšie. Vylepšil som záhradu a dvor pre naše šteniatko Bernarda a znova som začal šiť. Hlavne pre deti, ale upravil som aj zopár manželkiných šiat. Keby som sa ocitol na pustom ostrove a musel si vybrať niekoho, kto mi pomôže prežiť, vybral by som si sám seba. Opýtajte sa všetkých mojich priateľov, aj oni by si vybrali mňa,“ priblížil s úsmevom Clooney svoje prežívanie počas pandémie.

 

V rozhovore sa tiež pochválil, ako pomohol svojmu priateľovi opraviť auto, ktoré sa mu prehrievalo. Keď ledva-ledva dorazili na benzínku, vytiahol generátor, natiahol uvoľnený remeň ventilátorunasadil ho naspäť

 

Priznal, že vie byť aj neskutočný romantik. Svojej manželke rád píše ručne  písané zamilované listyAj napriek svojej dlhoročne budovanej kariére je pre neho totiž rodina vždy na prvom mieste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona