Hollywoodskeho producenta Weinsteina opustila po škandále manželka

NETKY.SK • 11 Október 2017, 17:41 • 2 min
Hollywoodskeho producenta Weinsteina opustila po škandále manželka

LOS ANGELES - Až doteraz tvrdil, že napriek obvineniam zo sexuálneho obťažovania jeho žena stojí pri ňom...

slovakia

left justify in out

Manželka hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina oznámila, že sa ho rozhodla opustiť. Dôvodom sú obvinenia zo sexuálneho obťažovania a z údajných útokov na ženy, ktorým Weinstein čelí od minulého týždňa. Informovala o tom dnes agentúra DPA.

 

Georgina Chapmanová, módna návrhárka značky Marchesa, sa pre časopis People v utorok vyjadrila, že odhalenia na adresu jej manžela zlomili srdce. "Mám zlomené srdce pre všetky ženy, ktoré kvôli týmto nezabudnuteľným činom utrpeli obrovskú bolesť. Rozhodla som sa opustiť môjho manžela," povedala Chapmanová, ktorá má s Weinsteinom dve deti.

 

Po minulotýždňovom zverejnení podozrení denníkom The New York Times (NYT) Weinstein médiá ubezpečoval, že jeho žena stojí pri ňom. Americký filmový producent Harvey Weinstein je podozrivý, že za uplynulých 30 rokov sexuálne obťažoval najmenej osem žien vrátane zamestnankýň svojej spoločnosti a známych herečiek. V dôsledku týchto odhalení si Weinstein, ktorý produkoval viacero filmov ocenených prestížnou cenou Oscar, vzal minulý týždeň "dovolenku", aby získal čas "premýšľať nad sebou" a mohol "ovládnuť (svojich) démonov". V nedeľu dostal Weinstein výpoveď z producentskej spoločnosti The Weinstein Company, ktorú spoluzakladal.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies