Hollywoodska hviezda Tom Hanks prezradil plán na záchranu Aston Villy

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 19:03 • 2 min
Hollywoodska hviezda Tom Hanks prezradil plán na záchranu Aston Villy

BIRMINGHAM – Hollywoodsky herec Tom Hanks sa už zúčastnil jednej zdanlivo nemožnej misie ako kapitán John Miller vo filme Zachráňte vojaka Ryana. Filmová hviezda sa chce opäť pustiť do ťažkej úlohy, keď sa pokúsi znova vybudovať tím zostupujúcej Aston Villy.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdeväťročný oscarový herec, ktorý hral vo filmoch ako Forrest Gump alebo Da Vinciho kód, je veľkým fanúšikom birminghamského klubu.

Pri predstavení jeho najnovšieho filmu "A Hologram For The King" zažartoval, že by chcel pomôcť tímu, ktorý po skončení aktuálnej sezóny opustí Premier League.

"Vytvorím knihu plnú fotografií mojich stratených rukavíc," povedal Hanks pre televíziu ITV. "Celý výťažok venujem tímu Aston Villa."

Herec vytvoril na sociálnych médiách zvyk, keď zverejňoval fotografie stratených rukavíc, topánok a ponožiek, aby sa opäť dostali k svojim majiteľom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies