Hollywood urýchli práce na filme o bin Ládinovi

NETKY.SK • 3 Máj 2011, 07:21 • 2 min
Hollywood urýchli práce na filme o bin Ládinovi

Hollywood urýchli práce na filme o bin Ládinovi - Kultúra Americká režisérka a držiteľka Oscara Kathryn Bigelowová pracuje na novom filme o Usámovi bin Ládinovi. Natáčanie snímky s názvom Kill Bin Laden sa urýchli po správe o zabití hľadaného vodcu al-Kái

slovakia

left justify in out

img

Americká režisérka a držiteľka Oscara Kathryn Bigelowová pracuje na novom filme o Usámovi bin Ládinovi. Natáčanie snímky s názvom "Kill Bin Laden" sa urýchli po správe o zabití hľadaného vodcu al-Káidy. Oznámil to internetový časopis Deadline.com.
      Bigelowová, ktorá vlani získala Oscara v kategórii najlepší režisér za thriller Smrť čaká všade, začala s prípravnými prácami a s výberom hercov do filmu o bin Ládinovi len pred niekoľkými týždňami.
      Snímka mala pôvodne vychádzať z predchádzajúcich neúspešných pokusov Pentagónu o zabitie lídra al-Káidy v pohraničí Afganistanu a Pakistanu. Po dnešku však tvorcovia do filmu zakomponujú aj "slávnostný" happy end.
      Film bude údajne financovať Megan Ellisonová, dcéra riaditeľa spoločnosti Oracle Larryho Ellisona. V jednej z hlavných úloh sa objaví 36-ročný Austrálčan Joel Edgerton, ktorý si zahral napríklad aj v populárnej sérii Star Wars.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona