Hollywood Undead sa tešia na bratislavský koncert

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 10:11 • 2 min
Hollywood Undead sa tešia na bratislavský koncert

BRATISLAVA - Americká rap-rocková kapela Hollywood Undead sa už nevie dočkať koncertu v Bratislave. Formácia sa predstaví 6. apríla v Refinery Gallery. Ako predskokan vystúpi americká skupina Attila.

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že sa fanúšikom páči aj náš predskokan - deathcorová kapela Attila. Pre nás je táto šnúra po Európe ohromným zážitkom a verím, že aj pre fanúšikov. Na Bratislavu sa už veľmi tešíme," uviedol J-Dog.

 

Skupina sa zastaví na Slovensku v rámci turné k najnovšiemu albumu Day of the Dead (2015). "To, čo hráme, je možno na prvý pohľad agresívne, ale má to hĺbku. Skladbami chceme vyjadriť, že krása často vzniká z ohavnosti. My ju ťaháme z temnoty. Chceme, aby to naši fanúšikovia cítili rovnako. Náš koncert sa bude páčiť každému, kto žije, je, spí a dýcha ako Hollywood Undead," povedal Johnny 3 Tears. "Sme takí hudobní Frankensteini. Hráme niečo medzi industriálnym metalom a bujarým hip-hopom. Hráme však tak, ako to cítime. Do skladieb vkladáme všetku našu frustráciu zo sveta, ktorú vieme odfiltrovať len muzikou. Povedali sme si, kašleme na všetkých, kašleme na hranosť v rádiách, nechceme nálepku šťastia, keď šťastní nie sme. Chceme byť čisto autentickí," dodal J-Dog.

 

Hollywood Undead vznikli v roku 2005 v Los Angeles. Formáciu tvoria okrem spomínaných členov aj Da Kurlzz, Funny Man, Charlie Scene a Danny. Okrem prezývok sú pre nich typické aj masky. Na konte majú albumy Swan Songs (2008), American Tragedy (2011) a Notes from the Underground (2013), s ktorým sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostali na druhú priečku. Ich zatiaľ posledným počinom je spomínaná štúdiovka Day of the Dead, ktorá vyšla vlani v marci a pochádzajú z nej skladby ako napríklad Day of the Dead, Usual Suspects, Live Forever či Disease. Okrem toho vydali aj kompiláciu Desperate Measures (2009), album remixov American Tragedy Redux (2011) či tri EP nahrávky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona