Holly Holmová na UFC Fight Night 111 v atraktívnom zápase s Bethe Correiaovou

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 15:48 • 2 min
Holly Holmová  na UFC Fight Night 111 v atraktívnom zápase s Bethe Correiaovou

BRATISLAVA - Holly Holmová sa vracia späť do svojej pôvodnej váhovej kategórie, kde sa predstaví v Singapure na podujatí UFC Fight Night 111, 17. júna. Holmová musí v oktagone predviesť presvedčivý výkon, pretože v ostatných troch zápasoch neuspela.

slovakia

left justify in out

Holmová sa profesionálnemu zápaseniu venuje od roku 2011, do UFC sa dostala v roku 2015. Do povedomia fanúšikov sa zapísala vtedy, keď zdolala Rondu Rouseyovú na UFC 193. Lenže odvtedy jej zápasy nevychádzajú podľa jej predstáv. Svoju prvú obhajobu prehrala s Mieshou Tate, potom ešte prehrala dvakrát na body a to s Valentinou Shevchenkovou a potom v ďalšom titulovom zápase s Germaine de Randamie na UFC 208.

 

Correiaová je profesionálkou od roku 2012, jej skóre je 10 výhier 2 prehry a 1 remíza. S Rouseyovou sa stretla v oktagone aj ona, no prehrala s ňou za 34 sekúnd na KO. Po tomto zápase prišla ešte jedna prehra od Raquel Pennington na body a potom jedna výhra nad Jessicou Eyeovou tiež na body. Jej posledný zápas z marca tohto roku skončil remízou proti Marion Reneauovej.

 

Bude to určite zaujímavý zápas nakoľko obidve zápasníčky potrebujú vyhrať tak do toho určite vložia celé svoje srdce.

 

Na galavečeri uvidíme ešte pár zaujímavých kombinácií. V ťažkej váhe to bude Andrei Arlovski proti poľskému Marcinovi Tyburovi alebo Rafaela dos Anjos proti Tarecovi Saffiedineovi. Zaujímavosťou tohto zápasu je, že bývalý držiteľ titulu ľahkej váhy dos Anjos sa predstaví vo vyššej váhe.

 

Program podujatia:

 

Bantamova váha: Kwan Ho Kwak proti Russell Doane

Ľahká váha : Takanori Gomi proti Jon Tuck

Pérová váha: Justin Scoggins proti Ulka Sasaki

Ťažká váha: Cyril Asker proti Walt Harris

Weltherová váha: Dong Hyun Kim proti Colby Covington




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies