Hollandova spoločníčka Gayetová sa objavila na oficiálnej slávnosti

NETKY.SK • 18 Jún 2015, 17:00 • 2 min
Hollandova spoločníčka Gayetová sa objavila na oficiálnej slávnosti

PARÍŽ - Spoločníčka francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda, herečka Julie Gayetová, sa dnes po prvý raz objavila na oficiálnej slávnosti, na ktorej sa zúčastnil aj Hollande. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Gayetová (43) ani zďaleka ešte nehrá úlohu prvej dámy, dnes ani raz nestála vedľa Hollanda.
     

Gayetovú pozvali, aby sprevádzala svojho starého otca Alaina Gayeta - 92-ročného francúzskeho hrdinu z hnutia odporu - na slávnosti na počesť výzvy Charlesa de Gaulla z 18. júna 1940. Slávnosť sa konala pri pamätníku Mont Valérien západne od Paríža. Vo svojej slávnej výzve de Gaule z Londýna apeloval počas druhej svetovej vojny na Francúzov, aby sa vzopreli nemeckej okupácii. Tento jeho prejav patrí k najvýznamnejším v dejinách Francúzska.
     

Gayetová v čiernom oblečení prišla so svojím starým otcom a v zóne určenej pre významných hostí počúvala Hollandov prejav.
     

Hollande a Gayetová nikdy nepopreli, že tvoria pár, ale svoj vzťah ani nikdy oficiálne nepotvrdili.
     

Hollande si už ľúbostný život stráži a drží ho mimo pozornosti verejnosti. Robí tak po búrlivom rozchode s Valérie Trierweilerovou v januári 2014, keď sa už šírili správy, že má pomer s Gayetovou.
     

Keď sa prezidenta na to na tlačových konferenciách pýtajú, vždy sa odvolá na francúzsku tradíciu, podľa ktorej sa súkromný život drží "v súkromí". Napriek tomu sa prezidentov ľúbostný život už niekoľkokrát dostal do hlavých správ médií, a to po prvých fotografiách údajne zachytávajúcich Hollanda v helme, ako smeruje na návštevu Gayetovej v parížskom byte.
     

V apríli 2014 vydala bývalá prvá dáma Trierweilerová knihu, v ktorej vykreslila Hollanda ako podlého klamára, pohybujúceho sa v "kruhu nevery".
     

V posledných mesiacoch bulvárne časopisy priniesli fotografie, na ktorých sú Hollande a Gayetová na terase Elyzejského paláca alebo v záhradách druhého prezidentského sídla vo Versailles.
     

Hollande nebol nikdy ženatý.
     

Ségoléne Royalová, ktorá bola Hollandovou partnerkou tri desaťročia a je matkou jeho štyroch detí, je zároveň aj poprednou socialistickou političkou - teraz navyše patrí k najdôležitejším ministrom v jeho vláde.
     

Hollande a Royalová sa rozišli v roku 2007, dva roky po tom, ako sa začal jeho vzťah s Trierweilerovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona