Holland asistentom Southgatea pri anglickej reprezentácii

NETKY.SK • 22 December 2016, 08:23 • 2 min
Holland asistentom Southgatea pri anglickej reprezentácii

LONDÝN - Asistentom trénera anglickej futbalovej reprezentácie Garetha Southgatea sa natrvalo stane Steve Holland, ktorý momentálne zastáva rovnakú pozíciu v londýnskom klube FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom svojho webu o tom informuje anglická Futbalová asociácia (FA). Štyridsaťšesťročný kouč bude spolupracovať s národným mužstvom aj počas marcových zápasov s Nemeckom a Litvou; stálou súčasťou realizačného tímu Albiónu sa stane na konci aktuálnej sezóny Premier League, keď ukončí svoje pôsobenie v Chelsea. "Veľmi úzko spolupracujeme už tri roky, voči jeho práci a profesionalite mám obrovský rešpekt. Ak chceme byť úspešní, musíme angažovať tých najlepších ľudí. Pre mňa je Steve najlepší," povedal Southgate.

Post asistenta trénera začiatkom decembra uvoľnil Sammy Lee. Anglicko je jedným zo súperov Slovenska v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona